Recordbedrag voor Levensloop Leuven

Collega’s, vrijwilligers en vrienden van De Wingerd zetten zich ook dit jaar weer in voor Levensloop Leuven 2019. De ‘rospotten’ aan het onthaal van ons woonzorgcentrum en in het Grand Café, maar ook in Ter Meeren, Dijlehof en Keyhof, brachten enkele tientallen euro’s extra op voor het goede doel. Het hoofdaccent van de Levensloop-campagne lag dit jaar evenwel bij een reeks activiteiten die we in ons huis organiseerden: een bingonamiddag voor bewoners en familie, een quiz en een zangavond én onze traditionele cocktailavond…

Met alle steunacties, individueel verzamelde sponsorgelden van alle deelnemers en de verkoopstand met cocktailbar en croques tijdens het eigenlijke evenement op zaterdag 18 en zondag 19 mei, leverden we onder de vlag van Team Woonzorgnet-Dijleland een bijdrage van € 10.403 in de recordopbrengst: € 222.092 voor de Stichting tegen Kanker.

Een heel warme dankjewel gaat uit naar alle teamleden, de collega’s uit de vier huizen, naar hun sponsors en sympathisanten, naar alle helpende handen, vrijwilligers en iedereen die er ook dit jaar weer een sportief feest van heeft gemaakt. Een feest van Hoop, van Leven en een moment van Herinneren.

Jullie maakten ook nu weer hét verschil!