Algemene info

Pokerstars: Zvezde v igralnici

Pokerstars je ena izmed najbolj priznanih in priljubljenih spletnih poker platform, ki je na voljo tudi v Sloveniji. S svojo izjemno ponudbo iger, visoko kakovostno platformo in privlačnimi bonusi in nagradami, je Pokerstars prava izbira za vse ljubitelje pokra.

Pokerstars: Največja poker platforma na svetu

Pokerstars je znan po tem, da je največja poker platforma na svetu. Spletna stran ponuja izjemno raznoliko izbiro pokra, vključno z različnimi vrstami igre, kot so Texas Hold’em, Omaha, Stud in še več. Poleg tega ponuja tudi možnost igranja turnirjev, kjer se lahko pomerite z drugimi igralci iz celega sveta.

Pokerstars: Varno in zanesljivo igranje

Ena izmed najpomembnejših prednosti igranja na Pokerstars je visoka stopnja varnosti in zanesljivosti. Spletna stran uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito podatkov in zagotavlja, da so vsi finančni transakcije varni in zasebni. Poleg tega je Pokerstars licenciran in reguliran s strani priznanih organov, kar zagotavlja pošteno in transparentno igranje.

Vstopite v svet pokra na Pokerstars danes in se pridružite milijonom igralcev iz celega sveta. Za več informacij in registracijo obiščite pravi spletni naslov.

Pokerstars: Bonusi in nagrade

Pokerstars ponuja številne bonuse in nagrade, ki igralcem omogočajo večjo vrednost za njihov denar. Novi igralci lahko na primer izkoristijo dobrodošli bonus, ki jim omogoča dodatno igralno kredito ob prvem pologu. Poleg tega Pokerstars redno organizira promocije in turnirje, kjer lahko igralci osvojijo privlačne nagrade, kot so denarne nagrade, potovanja in vstopnice za prestižne poker dogodke.

Pri igranju na Pokerstars imate tudi možnost zbiranja točk zvestobe, ki jih lahko zamenjate za dodatne bonuse in nagrade. Več kot igrate, več točk zvestobe lahko zberete in večje so nagrade, ki jih lahko pridobite.

Pokerstars je prava izbira za vse, ki si želijo uživati v vrhunski poker izkušnji. S svojo izjemno ponudbo iger, visoko kakovostno platformo, varnim in zanesljivim okoljem ter številnimi bonusi in nagradami, vam Pokerstars omogoča, da postanete prava zvezda v igralnici.

Adres

Wingerdstraat 14
3000 Leuven
E: wingerd@wingerd.info
T: 016 28 47 90

WZC De Wingerd

Campusdirecteur:
Jan Vanwezer
E: jan.vanwezer@wingerd.info
T: 016  28 47 91

Woonzorgnet-Dijleland vzw

Algemeen Directeur:
Griet Robberechts

Contactgegevens voor de verschillende woningen, zorgflats, dagcentrum, kortverblijf en alle zorgcoördinatoren.

Routebeschrijving

Met de wagen van buiten Leuven:

Vanaf de snelweg E314 / A2 neem je afrit 18 (Leuven-Herent) naar de Nieuwe Mechelsesteenweg. Op het einde van de afrit volg je de richting Leuven-centrum. Neem de eerste straat rechts ter hoogte van de verkeerslichten en hou links aan naar de ’s Hertogenlaan. Je vindt De Wingerd en de Wingerdstraat nu aan je rechterzijde. Er kan geparkeerd worden op de ’s Hertogenlaan (Blauwe zone, met duurtijd 4u) en op de private parking van het woonzorgcentrum langs de Wingerdstraat.

Vanuit het NMBS station Leuven kan je bussen van De Lijn nemen tot de haltes: Brusselsepoort, Kareelveld of Wijnpers. Meer informatie over fietsverbindingen en openbaar vervoer vind je in onze bereikbaarheidsfiche.

Contactformulier