Pendelfonds - fietsen

Kom onze huisfietsen ontdekken

Tijdens de “Week van de Mobiliteit” in 2016 kondigde Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) financiële steun aan voor een drietal ondernemingen in Vlaams-Brabant: bedrijven en organisaties die zich net als Woonzorgnet-Dijleland inzetten voor groenere mobiliteit en gezond woon-werkverkeer. In totaal worden er door het Leuvense Velo vzw 33 leasefietsen geleverd aan de woonzorgcentra De Wingerd, Dijlehof, Ter Meeren en Keyhof.

We kiezen voor een leasingformule, zo krijgen de fietsen van medewerkers die erop intekenen tweejaarlijks een preventief onderhoud en is herstel van schade ten gevolge van normaal gebruik inbegrepen in de kostprijs. Met de keuze voor Velo leggen we als werkgever bewust de nadruk op sociaal en duurzaam engagement. Deze non-profitorganisatie zorgt behalve voor het onderhoud van de aangekochte rijwielen ook voor opleiding van en werkervaring voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Vorige week vrijdag werden in De Wingerd een eerste reeks van 10 elektrische fietsen geleverd, dankzij de subsidie vanuit het Pendelfonds. Daarbij zijn ook 3 bedrijfsfietsen: een stadsfiets, een elektrische fiets en een plooifiets. Deze staan ter beschikking van de personeelsleden.

Vooraf reserveren via het secretariaat is geen must, maar zo ben je wel zeker dat de door jou gevraagde fiets ter beschikking is op het moment dat jij hem wenst te gebruiken.

Ben je overtuigd en wil je ook een fiets leasen?

Neem contact op met Liesbet Volders, centrumleider van LDC Wijnveld.
E: liesbet.volders@wznd.be | T: 016/28.49.50

Bij voldoende interesse wordt een volgende fietsbestelling geplaatst.