warmste-week-2018

Een hart voor dementie tijdens De Warmste Week

De VZW ‘Zorg voor kwetsbare personen in het Dijleland’ ondersteunt organisaties die zich inzetten voor mensen met een zorgbehoefte en helpt bij het realiseren van kwaliteitszorg voor ouderen in de regio Leuven, zorg in de ruimste betekenis.

Deze nieuwe VZW is dan meteen ook één van de vele goede doelen tijdens De Warmste Week van Studio Brussel. Zet jij zelf ook een actie op of loop je mee in de Warmathon? Kies dan de projecten van De Wingerd en lokaal dienstencentrum Wijnveld als jouw persoonlijke goede doel!

Ook dit jaar kan je lopen, stappen of joggen tijdens de Warmathon die van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december telkens neerstrijkt in een andere stad. Woensdag 19 december kan je deelnemen aan de editie Leuven, met start en finish aan het Universitair Sportcentrum. En de deelnemers lopen ook dóór het Arenbergkasteel. Zondermeer een unieke belevenis!

Registreer je acties ten voordele van de bewonerswerking in De Wingerd & het verenigingsleven in Wijnveld via:

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/zorg-voor-kwetsbare-personen-in-het-dijleland

 

Maak het in de koudste maanden van het jaar graag nog nét dat tikkeltje warmer? Neem dan ook de Zorgcirkels Jongdementie op in je lijstje goede werken.

Je kan hen steunen via de VZW Woonzorgnet-Dijleland, onze koepelorganisatie:

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/woonzorgnet-dijleland

 

En last but not least, de collega’s van het Expertisecentrum want een warm Vlaanderen is ook een dementievriendelijk Vlaanderen!

https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/expertisecentrum-dementie-vlaanderen