Contactpunt senioreninspecteurs

Aangezien het coronavirus België en de rest van Europa voorlopig nog in zijn greep houdt, moeten we op zoek gaan naar een alternatieve aanpak voor een aantal activiteiten. De maandelijkse spreekuren van de senioreninspecteurs blijven voorlopig wel beperkt, maar Politie Leuven bedacht een creatieve oplossing.

De nieuwe seniorenpostbus al opgemerkt in ons lokaal dienstencentrum?

Wij begrijpen de nood aan fysieke ontmoetingen, maar we voelen ons evenzeer verantwoordelijk voor de veiligheid van onze senioren. Dat was de drijfveer om op zoek te gaan naar een alternatief voor de maandelijkse contactpunten. Daarom hebben wij de ‘seniorenpostbus’ in het leven geroepen”, vertellen senioreninspecteurs Patricia en Jean-Lou, “In de toekomst denken we er ook aan op een digitale manier aan de slag te gaan.

Heb je een vraag, een probleem of wens je iets te melden aan de senioreninspecteurs? Steek een briefje in de seniorenpostbus met de vermelding van je naam en je telefoonnummer zodat de senioreninspecteurs telefonisch contact met jou kunnen opnemen.

De seniorenpostbus wordt regelmatig, maar niet dagelijks door de senioreninspecteurs leeggemaakt en is dus alleen bestemd voor het melden van NIET-dringende zaken.

Wil je de senioreninspecteurs op kortere termijn spreken? Dat kan! Zij blijven telefonisch bereikbaar op 016 21 09 10 of  0491 91 25 35 of per e-mail naar: pz.leuven.senioren@police.belgium.eu.

Een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting is uitzonderlijk mogelijk, maar alleen wanneer het echt noodzakelijk is. Zo een gesprek is mogelijk, maar altijd na overleg van de senioreninspecteurs met de verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum.