Bisser @ De Wingerd

Een nieuwe muurschildering van Bisser is opgedoken in Leuven: Horror Vacui. Het opvallende werk is opgedragen aan alle medewerkers die zich ingezet hebben tijdens de COVID-19 pandemie.

De namen van alle collega’s zijn vandaag nog af te lezen op het centrale kruis. Maar daarmee is het proces en de realisatie van dit werk nog niet ten einde, we houden u nog even in spanning. Het ganse verhaal met een terugblik op het tot stand komen, lees je straks in het zomernummer van de huiskrant.

Coronawalk

Wie alvast op zoek wil gaan naar het nieuwste werk van Bisser, tijdens een dagelijkse wandeling of een ‘streetartwalk’ door Leuven, vindt de muurschildering aan het hellend vlak ter hoogte van Wingerdstraat 14.

Het domein van De Wingerd is deels privé en deels publiek toegankelijk. Bewoners wandelen er nu en dan ook rond, samen met familie of bezoekers. Het woonzorgcentrum was voor de coronacrisis een open huis en wil dat straks ook weer zijn. Daarom vragen we iedereen, tijdens de zoektocht naar het werk van Bisser, de ‘social distancing’ en de preventiemaatregelen na te leven zoals die ook op andere openbare plaatsen gelden.

Wees welkom en dankjewel !