Aanbod middagrestaurant

In het kader van de maatregelen die we nemen om op een verstandige manier met de beschikbare middelen om te gaan, bekijken we een aantal diensten en processen kritisch…

We stellen vast dat het aantal bestellingen van het dagmenu in het Grand Café gedurende het voorbije jaar sterk gedaald is. Anderzijds vraagt de organisatie van die middagmalen een enorme inzet van personeel en middelen.

We beslissen daarom om vanaf 1 september tijdelijk het aanbod van het dagmenu in het Grand Café te stoppen. Uiteraard kunnen familie en bewoners blijven genieten van de warme sfeer van het Grand Café en van ons blijvend aanbod: dranken, croques, pannenkoeken, ijsjes…

In tussentijd werken we aan een nieuw voorstel. Voor de bewoners en de vaste klanten van het lokaal dienstencentrum die elke middag in de Grand Café eten, komt er een overgangsperiode. We houden hen hiervan op de hoogte.

Jullie blijven uiteraard welkom in het Grand Café om samen een fijn moment te beleven. Wij kijken er naar uit om jullie er te mogen ontmoeten. Ook vanaf 01/09/2022 zijn wij dagelijks open nl.:

  • Maandag tot vrijdag van 12:00 uur tot 17:30
  • Zaterdag en zondag van 14:00 uur tot 17:30

Wij danken jullie voor het begrip.

Jan Vanwezer,
campusdirecteur De Wingerd

Liesbet Volders
coördinator lokaal dienstencentrum