Geef om Zorg

De Wingerd investeert continu in kwaliteitswinst voor de bewoners en hun omgeving, in medewerkers en vrijwilligers.
Wil je meer weten over de fiscale voordelen van giften en schenkingen?  Kijk dan ook even bij Woonzorgnet-Dijleland vzw.

Waarom geven om zorg ?

De ontwikkeling van kwalitatieve ouderenzorg ligt je nauw aan het hart. Je wil bijdragen aan een veilige en huiselijke omgeving waar bewoners ongeacht de specifieke zorgvraag vooral zichzelf kunnen zijn. Je hebt familieleden, vrienden, kennissen in De Wingerd. Je bent overtuigd van de dagelijkse inzet van onze medewerkers en gelooft in het zorgbeleid.

Daarom wil je De Wingerd steunen en dat kan op verschillende manieren. Volg ons via de sociale media en zie onmiddellijk welke impact jouw bijdrage heeft op de dagelijkse werking in onze woonzorgcentrum!

Storten kan op het rekeningnummer BE69 7343 5622 0078 van Woonzorgnet-Dijleland VZW-De Wingerd. Gelieve bij je storting te vermelden of jouw gift voor een specifiek project bestemd is, of voor de algemene werking van De Wingerd.

Steun woonzorgcentrum De Wingerd

Steun dit woonzorgcentrum met een materiële gift of sponsor een project. Uw financiële steun wordt altijd bestemd volgens jouw voorkeur en wij kunnen met jouw bijdrage meer kwaliteit van leven realiseren voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Jouw steun maakt het verschil!

Voor meer info over giften en schenkingen kan je terecht op: wingerd@wznd.be of direct op het nummer 016/28.47.90.